ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ 2022-23

Πρόσφατες ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 11/10/2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπαίδευσης  Ημαθίας στο πλαίσιο της προσπάθειας για αμεσότερη αντιμετώπιση ζητημάτων που ανακύπτουν κατά τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, προγραμματίζει αποκεντρωμένες συναντήσεις με γονείς, εκπαιδευτικούς και φορείς στις έδρες των Δήμων Νάουσας και Αλεξάνδρειας.

Οι συναντήσεις, στις οποίες θα μετέχουν κατά περίπτωση και στελέχη της Υπηρεσίας, θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα σε ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας:  http://dipe.ima.sch.gr.

Για περισσότερες  πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλείτε  στο τηλέφωνο 23310 24588 (κ. Ηρακλή Αγαθαγγελίδη).

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση λειτουργικών κενών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση λειτουργικών κενών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) με απόσπαση μόνιμων εκπαιδευτικών διάρκειας ενός (1) διδακτικού έτους, για το έτος 2022-2023

Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αίτησης-δήλωσης

Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων το σχολικό έτος 2022-2023.

Διευκρινιστικές οδηγίες σχετικά με την ανάληψη υπηρεσίας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Διευκρινιστικές οδηγίες σχετικά με την ανάληψη υπηρεσίας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Πρόσκληση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης

Πρόσκληση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ για το διδακτικό έτος 2022-2023.

Υποβολή δηλώσεων προσωρινών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ11,μελών ΕΕΠ

ΘΕΜΑ: «Υποβολή δηλώσεων προσωρινών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ11 Γενικής και Ειδικής Αγωγής, καθώς και μελών ΕΕΠ, που είναι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ»

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ11 Γενικής και Ειδικής Αγωγής, καθώς και τα μέλη ΕΕΠ, που είναι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ, όπως υποβάλουν στη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ, με e-mail (mail@dipe.ima.sch.gr), συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση προσωρινής τοποθέτησης έως και 12-08-2022 και ώρα 15.00΄, επισυνάπτοντας και τα σχετικά δικαιολογητικά.

Συνοδευτικά, σας αποστέλλουμε :
1. Πίνακες λειτουργικών κενών (ενδέχεται να προκύψουν και άλλα λειτουργικά κενά κατά τη διαδικασία των αποσπάσεων)
2. Πίνακες με τους κωδικούς των σχολικών μονάδων
3. Έντυπο δήλωσης προσωρινής τοποθέτησης.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ
ΓΩΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

1_ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
2. ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 2019-20
3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ70
4. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ60
5. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ70 ΕΑΕ
6. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ60 ΕΑΕ
7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ06
8.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ11
9. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ28 ΕΕΠ
10. ΚΩΔΙΚΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ
11. ΚΩΔΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

Aνακοίνωση αποσπάσεων λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών

1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

3. ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΠΕ05

4. ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΠΕ60 ΣΜΕΑΕ

Aνακοίνωση αποσπάσεων δασκάλων από προηγούμενη οργανική υπεραριθμία

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑ

Περί διορισμών εκπαιδευτικών

Κατόπιν ερωτημάτων υποψηφίων αλλά και σχετικών δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, επισημαίνεται ότι οι πράξεις διορισμού είναι δημοσιευτέες και ως εκ τούτου η δημοσίευση αποτελεί συστατικό στοιχείο της οικείας πράξης και συνιστά αφετηρία για την έναρξη των έννομων αποτελεσμάτων που συνεπάγεται η συγκεκριμένη διοικητική πράξη.  Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, μετά τη δημοσίευση της απόφασης διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση των  υπηρεσιών σας και των διοριζομένων  για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας. Ως εκ τούτου, στην παρούσα φάση, δεν προκύπτει υποχρέωση των υπό διορισμό εκπαιδευτικών για την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης περί αποδοχής ή μη του διορισμού τους.

Στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας, περιόδου ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας, περιόδου ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Βιογραφικό Διευθύντριας

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και διαμένω στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Είμαι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Έλαβα το πτυχίο της Σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης (1982), το πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. (1991/Τμήμα Εξομοίωσης), το Δίπλωμα Διετούς Μετεκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. (1998) και αποφοίτησα από τη  Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. (2001).

Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαθρησκευτική Εκπαίδευση (2004/King΄s College – University of London), στην Παιδαγωγική και Δημιουργική Μάθηση (2006/Δημοκρίτειο  Πανεπιστημίου Θράκης), στα Αναλυτικά Προγράμματα (2013/Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και ετήσια επιμόρφωση στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης (2019-2020). Είμαι Διδάκτορας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (2010).

Εργάστηκα σε νηπιαγωγεία της Ημαθίας, στην Ελληνική Εθνική σχολή Βιέννης και στο αγγλικό σχολείο  St Cyprian’s του Λονδίνου.  Υπηρέτησα ως  Σχολική Σύμβουλος Νηπιαγωγών Ημαθίας (2007-2018) και από το 2018 ως Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου. Είμαι πιστοποιημένη Επιμορφώτρια Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη Β’ Επιπέδου

Έχω διδάξει ή διδάσκω στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Είμαι συγγραφέας των βιβλίων  Ταξιδεύοντας με τον γραμματισμό στο νηπιαγωγείο (2015), Ο Κριτικός Γραμματισμός στη σχολική πράξη: αρχίζοντας από το Νηπιαγωγείο…, (2016) και Πρακτικές Συμπερίληψης στο Νηπιαγωγείο (2021). Έχω συμμετάσχει   σε ερευνητικά προγράμματα και έχω δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, σε συλλογικούς τόμους και σε πρακτικά συνεδρίων.