ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ 2022-23

Πρόσφατες ανακοινώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΑΘΙΑ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Παύλειο» Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας, το απόγευμα της Τετάρτης 12ης Ιουνίου 2013, εκδήλωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, με θέμα: «100 χρόνια ελεύθερη Ημαθία».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, που υλοποιήθηκαν στα σχολεία της Ημαθίας με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ημαθίας. Εκπαιδευτικοί και μαθητές από το 6ο Δ.Σ. Νάουσας, το 1ο Δ.Σ. Βέροιας, το 4ο Δ.Σ. Βέροιας, το 8ο Δ.Σ. Βέροιας, το 12ο Δ.Σ. Βέροιας, το 13ο Δ.Σ. Βέροιας και το 16ο Δ.Σ. Βέροιας παρουσίασαν την εμπειρία τους από την υλοποίηση των προγραμμάτων, ταξιδεύοντάς μας στην ιστορία, στον πολιτισμό και στην παράδοση του τόπου μας. Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του 8ου Δ.Σ. Βέροιας υπό τη διεύθυνση της μουσικού κας Ελένης Αναγνώστου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Διονύσιος Ανθόπουλος εκπρόσωπος της Ι. Μ. Βέροιας, Νάουσας & Καμπανίας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Βέροιας κος Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νάουσας κος Γιώργος Ηλίας, η Σχολική Σύμβουλος της 1ης εκπ. Περιφέρειας Π.Ε. Πέλλας κα Ελισσάβετ Τάρη και η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κα Νόπη Σκεντερίδου. Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Σχολική Σύμβουλος της 3ης Εκπ. Περιφέρειας της Π.Ε. Ημαθίας κα Ευαγγελία Τύμπα και ο Διευθυντής Π.Ε. Ημαθίας κος Διονύσης Διαμαντόπουλος, ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Ημαθίας κα Έφη Αντωνιάδου.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση τιμώντας με αυτόν τον τρόπο το έργο των εκπαιδευτικών και των μαθητών.