ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ 2022-23

Πρόσφατες ανακοινώσεις

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λόγω τεχνικών προβλημάτων του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας δημιούργησε ένα εναλλακτικό e-mail, προκειμένου να διευκολυνθεί η επικοινωνία της Υπηρεσίας με τις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης της: dipeima@4betterschool.org

Παρακαλούμε για την αποστολή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της σχολικής σας μονάδας ΚΑΙ στην παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την ήδη υπάρχουσα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Οι διευθυντές των μονάδων που δεν μπορούν να στείλουν ούτε να παραλάβουν email, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Τσουλή Μιλτιάδη για τη δημιουργία ενός εναλλακτικού e-mail.

Στην περίπτωση που δεν μπορούν να στείλουν email, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προσωπικό τους e-mail προκειμένου να αποστείλουν την αλληλογραφία τους, αναφέροντας το όνομα της σχολικής τους μονάδας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει προσωπικό e-mail ή δεν επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Τσουλή Μιλτιάδη για τη δημιουργία ενός εναλλακτικού e-mail.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο για το διάστημα κατά το οποίο υφίστανται τα προβλήματα επικοινωνίας μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.